Scene de groaza intr-un autobuz din Canada. Ce era de fapt sangele care curgea din plafonul mijlocului de transport in comun

Dată publicare: 29-03-2015 16:16
Dată actualizare: 01-04-2015 07:02


Sange

Scene desprinse din filmele horror intr-un autobuz din Vancouver, Canada. Intr-o filmare postata pe internet, pasagerii pot fi auziti cum tipa la sofer sa opreasca autobuzul pentru ca prin plafon curge sange.

Lichidul rosu, asemanator cu sangele, a inceput sa curga prin plafonul autobuzului care circula in Vancouver.

Ingroziti, pasagerii au inceput sa tipe la sofer sa opreasca.

"Este inflamabil. Posibil. Poate fi sange", spune unul dintre ei.

Luka Jason, cel care a filmat si postat imaginile pe Youtube, compara scena cu una celebra din filmul "The Shinning", in care sangele curge prin peretii unui hotel bantuit din America.

"Asta chiar s-a intamplat, marti, 19 martie, intr-un autobuz din Vancouver. S-a creat putina panica dupa cum puteti auzi. Seamana cu o scena din The Shinning. Autobuzul ar putea avea nevoie de un exorcism", a scris acesta.

TransLink, compania de transport care opereaza autobuzul, a eliberat un comunicat de presa in care a spus ca lichidul era fluid hidraulic non-toxic, care nu prezinta pericole si nici nu este inflamabil. Cu toate acestea, compania de transport a revenit cu un al doilea comunicat in care se arata ca lichidul hidraulic poate cauza iritatii ale pielii si ochilor si poate fi toxic, daca este inghitit. Reprezentantii companiei au tinut sa precizeze ca nimeni nu a avut de suferit in urma accidentului.

Sursa: metro.co.uk

Tags: canada, autobuze, sange,


VIDEO PROTVPLUS.RO