Scene de cruzime pe o plaja din Beirut. Turistii s-au urcat pe o testoasa si au lasat-o sa moara, ca sa isi faca selfie cu ea

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02
testoasa

Scene dramatice au fost surprinse in Beirut, unde o broasca testoasa a fost ranita si lasata sa moara la mal, dupa ce turistii si-au facut poze selfie cu ea.

O broasca testoasa, specie aflata in pericol, a fost supusa unui tratament crud din partea turistilor. Dornici sa se pozeze cu ea, acestia au chinuit-o si s-au urcat pe ea, doar ca isi faca poze cu ea.

Mai multe imagini au aparut pe internet, in care se vede cum a fost chinuti animalul: turistii, copii si adulti, se urca, la propriu pe testoasa, conform Metro.

Dupa ce au chinuit-o, turistii au lasat-o sa moara pe plaja Havana din Rmeileh. Dupa ce a suferit mai multe fracturi, pana la urma, testoasa femela a fost salvata de catre cei de la Animals Lebanon, iar acum este in perioada de recuperare.

"Cei de la Animals Lebanon, impreuna cu reprezenantii Ministerului Agriculturii, fac toate eforturile ca aceasta testoasa sa nu moara din cauza acestor gesturi de cruzime".

Testoasa a primit tratament cu antibiotice, iar veterinarii continua sa faca investigatii medicale pentru a descoperi ce alte rani mai are aceasta. Salvatorii au postat pe Facebook un filmulet cu testoasa, in care se vad clar ranile cu care s-a ales in urma gesturilor inconstiente facute de turistii de pe plaja.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO