Scandal in Marea Britanie din cauza unei bauturi energizante. Se cheama "Cocaine" si are un mesaj anti-drog

Dată publicare: 19-06-2014 16:35
Dată actualizare: 22-06-2014 07:09


Energizant

O noua bautura energizanta scoasa la vanzare in Marea Britanie a starnit un scandal imens, nu doar din cauza numelui, "Cocaine", dar si din cauza faptului ca, in mod ironic, are un mesaj anti-drog.

"Drogheaza-te cu viata, nu cu substante interzise", este sloganul sub care a fost pusa la vanzare bautura, intr-un magazin din orasul Grimsby, potrivit Daily Mail.

Parintii s-au declarat dezgustati de numele bauturii energizante. Insa, detinatorul francizei, Jeb Kenneth, spune ca numele a fost ales intentionat pentru a soca si pentru a atrage atentia asupra produsului.

"Daca l-as vedea pe copilul meu venind cu aceasta bautura acasa, nu as stii ce sa fac. Este dezgustator ca cineva le-a dat autorizatie de vanzare", a spus un parinte.

Directorul mall-ului in care se afla magazinul care vinde "Cocaine" a declarat ca "desi numele companiei este Cocaine, intentia companiei este de a descuraja consumul de droguri".

Jeb Kenneth a precizat ca nicio persoana sub 16 ani nu poate cumpara bautura energizanta. "Scopul numelui este de a atrage atentia asupra mortii premature, in loc de glorificarea drogurilor", a mai spus acesta.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO