"Satul Blestematilor" din Kazakhstan. Oamenii dorm zile la randul, apoi se trezesc cu nevoia incontrolabila de a face sex

Dată publicare: 01-05-2015 19:27
Dată actualizare: 04-05-2015 06:55


Barbat care doarme - Shutterstock

O intreaga comunitate din Kazakhstan sufera de o boala ciudata, care ii determina sa doarma zile la randul. Ce e si mai ciudat e ce se intampla cu ei odata ce se trezesc.

Iar cateva dintre efectele adverse ale acestei boli ameninta sa dezbine mica comunitate a satului din Kazakhstan.

Barbatii din Kalachi, localitate care a ajuns sa fie cunoscuta drept "Satul Blestematilor", se lupta se pare cu pofte sexuale care nu pot fi controlate, dupa ce se trezesc din somn.

De asemenea, pensionarii afectati de bizara boala au inceput sa foloseasca cuvinte pana acum de neimaginat pentru linistita comunitate rurala. Acestia le numesc "c***e" sau "prostituate" pe calugaritele care au grija de ei, scrie metro.co.uk.

160 de persoane din sat au fost pana acum afectate de boala. Suferinzii experimenteza migrene puternice si pierderi de memorie.

O femeie insa a marturisit ca efectele adverse pot fi chiar mai grave: "Si alte femei spun asta. De cum se trezesc din somn, barbatii au nevoie de sex pe loc, chiar atunci si acolo, iar nevoia nu dispare decat dupa o luna".

Barbatii chiar pleca imediat in satele din zona, in cautarea nevestelor care si-au mutat familiile de frica bolii.

Sursa: Metro

Tags: boli, kazakhstan, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO