Sase sfaturi din partea unei stewardese. Ce nu ar trebuie sa faceti cand zburati cu avionul

Dată publicare: 30-08-2016 13:24
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Stewardesa

O stewardesa si-a dat demisia si a decis sa raspunda tuturor intrebarilor importante, pe site-ul Reddit, despre zborul cu avionul. A oferit sfaturi utile despre lucrurile pe care n-ar trebui sa le faci atunci cand zbori.

Insotitoarea de bord si-a dat demisia si a postat, pe site-ul Reddit, raspunsuri despre chestiile importante pe care ar trebui sa le eviti atunci cand zbori cu avionul, relateaza The Independent

Ea a scris:” Am fost insotitoare de zbor pentru o companie regionala pentru aproape doi ani. Am lucrat in avioane cu 80 de locuri, impreuna cu o alta stewardeza si cei 2 piloti. A fost experienta placut, dar azi mi-am depus demisia"

The Independent a alcatuit un top al celor mai importante lucruri pe care n-ar trebui sa le faci in timpul zborului, conform experientei femeii.

1. Nu va asezati pe scaunele de la clasa intai decat daca aveti bilet. "Altfel, o sa va aflati intr-o postura jenanta", a spus ea.

2. Pe timpul zborului, nu consumati cafea sau ceai. “Personal, eu nu bea nici apa potabila care ti se ofera pe timpul zborului, deci, implicit, as evita si ceaiul, si cafeaua. Apa nu este atat de rea, dar cat de des credeti ca sunt curatate acele filtre?!"

3. Nu incercati sa intretineti relatii sexuale in avion, pentru ca veti fi prinsi. Oricat ati fi de subtili, fiecare pasager este monitorizat cu atentie. “Suntem atente cam la orice misca. Ar fi facil sa observ doi oameni mergand simultan la baie"

4. Nu e indicat sa mergeti la toaleta in timpul imbarcarii. "Riscati sa-i blocati drumul insotitoarei de bord si s-o incurcati".

5. Nu mancati direct de pe tavile pe care va este oferita mancarea. "Personalul de noapte face curat in aeronava, dar as spune ca-l curata foarte rar".

6. Nu va asezati pe scaunele din spatele avionului, daca va este frica de turbulente. "Incercati sa va rezervati bilete pe scaunele din fata. Turbulentele se vor resimti mai rau pe locurile din spate" a incheiat aceasta.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO