Sarutul dintre doua lesbiene care a infuriat milioane de femei. Ce reprezinta imaginea

Dată publicare: 18-04-2012 09:56
Dată actualizare: 22-10-2012 11:58


fotografie reclama

O fotografie de reclama a unui lant de magazine din Statele Unite a starnit reactia violenta a unei organizatii de femei, la care au aderat milioane de membre.

Pentru campania din luna aprilie, Urban Outfitters a realizat o fotografie cu doua modele sarutandu-se. Imaginea a fost postata pe pagina de internet a lantului de magazine si va fi prezenta si in catalogul tiparit.

 

Imaginea a starnit indignarea membrelor organizatiei “One Million Moms”, care sustine ca lupta pentru oprirea exploatarii copiilor in mass-media.

Pe pagina de internet a organizatiei a fost publicat un mesaj de protest in care, printre altele, se spune: “Anunturile si catalogul sunt adresate adolescentilor. Spuneti-le ca nu mai cumparati din magazinele lor daca vor continua cu publicitatea de acest fel. Continutul este ofensator si nepotrivit pentru adolescenti, care sunt publicul tinta al companiei”.

In acelasi comunicat, organizatia a solicitat Urban Outfitters sa retraga imaginea din campania publicitara si sa isi ceara scuze public pentru realizarea si publicarea ei. Insa conducerea companiei nu a avut nicio reactie pana acum.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO