Salvat de la moarte de intuitia mamei. Ce a patit o femeie insarcinata in luna a 8-a dupa ce bebelusul nu mai lovea in burta

Ultima actualizare: 06-06-2015 07:15
ecografie

Intuitia unei femei din Marea Britanie a ajuta-o sa isi salveze sarcina cu probleme si sa nasca bebelusul, dupa ce medicii i-au spus ca nu e nimic in neregula.

Beth Clemison, o femeie din Marea Britanie, a simtit ca ceva nu e in regula cu sarcina ei, cand fetusul din burta a inceput sa dea din ce in ce mai putine lovituri. In 2014, cand era insarcinata in 35 de saptamani (luna a opta de sarcina), femeia a avut niste probleme de sanatate si asta a facut-o sa se ingrijoreze cand a simtit brusc ca fetusul nu mai lovea in burta, relateaza Daily Mail.

Familia a incercat sa o linisisteaca, insa, ingrijorata fiind, britanica s-a dus la doctor sa investigheze problema. De doua ori a facut control si de tot atatea ori i s-a spus ca nu este nimic in neregula cu sarcina.

Insa, intuitia femeii de 27 de ani a convins-o sa nu paraseasca spitalul pana cand nu i s-a facut o ecografie cu ultrasunete.

"Inceputul sarcinii a fost foarte usor, a inceput sa mi se vada burta abia in luna a sasea. Dar, in ultima parte a sarcinii am simtit ca se intampla ceva ciudat. Fetusul era activ, lovea des in burta, pana cand a incetat sa mai faca asta si m-am speriat. Cand le-am povestit medicilor, toti mi-au zis ca e ceva normal si probabil a crescut foarte mult si nu mare are loc in burta sa loveasca. Dar instinctul meu matern m-a facut sa cred ca este totusi ceva in neregula cu copilul", a declarat femeia pentru Daily Mail.

 

Mom’s Intuition Saved Her Baby’s Life With Seconds to Spare After Doctors Said Nothing Was Wrong

Posted by LifeNews.com on Tuesday, June 2, 2015

Doctorii care au consultat-o i-au spusa ca poate sa plece acasa si bataile inimii fetusului sunt normale. Dar, aceasta a insistat si le-a cerut o ecografie cu ultrasunete si bine a facut, pentru ca in urma controlului a reiesit ca fetusul ramasese fara lichid amniotic, care joaca un rol important in dezvoltarea normala a sarcinii. Astfel, femeia a fost bagata de urgenta in sala de operatii si a fost supusa unei operatii de cezariana, pentru a-i salva viata bebelusului.

Acum, atat ea, cat si fiul ei, Theo, care are sase luni, sunt in afara oricarui pericol, insa femeia spune ca "intuitia mi-a salvat sarcina. Probabil ca daca nu imi ascultam instinctul, povestea ar fi fost una sumbra", a spus femeia conform Daily Mail.

Acum, Beth sustine fundatia "Count the Kicks", care incurajeaza viitoarele mamici sa fie atente cu miscarile fetusului, modul in care reactioneaza si sa ia in serios orice modificare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO