Salvat de cuvantul Domnului la propriu. Gloante oprite de Biblia pe care un barbat o poarta in buzunarul de la piept

Dată publicare: 25-02-2014 16:40
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


Biblie

Un barbat de 49 de ani a fost salvat luni de cuvantul Domnului la propriu, dupa ce a fost impuscat de trei ori, iar doua din gloante au fost oprite de o versiune restransa a Bibliei pe care o avea in buzunarul de la piept.

Rickey Wagoner (foto), 49 de ani, a trebuit sa opreasca autobuzul pe care il conducea, in orasul Dayton, din Ohio, luni dimineata, in jurul orei 5:20, din cauza unei probleme electrice, potrivit New York Daily News.

Cand a tras pe dreapta ca sa investigheze ce s-a intamplat, soferul a fost atacat de trei indivizi. "Un glont m-a nimerit in picior si m-am simtit de parca am fost lovit cu un ciocan mare in piept", a spus barbatul.

"Ciocanul" pe care l-a simtit erau, de fapt, doua gloante care s-au oprit in copia Noului Testament pe care Rickey Wagoner o avea tot timpul la el. "A fost o interventie divina. Gloantele l-ar fi ucis", a spus sergentul Michael Pauley.

In afara norocului incredibil pe care l-a avut, soferul a dat dovada de curaj, pentru ca s-a luptat cu cel care l-a impuscat si a reusit sa-l dezarmeze. Asta dupa ce si-a luat pixul pe care il avea in buzunar si l-a injunghiat in picior.

Rickey Wagoner a ridicat pistolul si a tras, punandu-i pe fuga pe agresorii lui care pareau sa fie adolescenti. Scopul lor a fost acela de a-l jefui pe soferul de autobuz. Viata soferului nu a fost pusa in pericol de ranile suferite in urma atacului. Politia nu a facut inca nicio arestare dupa acest incident.

 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO