S-au impacat dupa 20 de ani. Ce a facut barbatul pentru a recastiga dragostea vietii lui

Dată publicare: 05-09-2013 09:28
Dată actualizare: 08-09-2013 00:32


Dragoste

O poveste de dragoste si de reintalnire a inspirat si emotionat mii de britanici.

Cei doi protagonisti, Joanne Macfarlane si Gordon Henry, si-au reluat relatia dupa aproape 20 de ani in care aproape ca nu au stiut nimic unul de celalalt, potrivit Daily Mail.

Dupa ce au avut un copil, in 1994, Macfarlane si Henry s-au despartit la doar trei luni de la nasterea fiului lor, Jordan, pe motiv ca barbatul nu era pregatit sa puna familia pe primul loc.

20 de ani mai tarziu, cei doi s-au reintalnit, iar cand Henry a aflat ca fosta lui prietena avea grave probleme de sanatate s-a hotarat sa intervina.

Joanne Macfarlane suferea de probleme renale si avea nevoie de un transplant de rinichi, transplant la care a mai fost supusa pe cand avea 17 ani.

Gordon Henry i-a oferit femeii, pe care a numit-o dragostea vietii sale, unul dintre rinichii sai si a stat langa ea pe toata durata recuperarii, avand grija ca mama copilului sau sa iasa cu bine din aceasta situatie.

Barbatul a marturisit ca nu si-ar fi putut lasa fiul sa creasca fara mama lui.

"Eram foarte ingrijorat pentru ea si nu puteam sa-mi las fiul sa creasca fara mama lui", a spus Gordon Henry.

Dupa terminarea operatiei si a perioadei de recuperare, cei doi s-au reindragostit si au decis sa reia relatia abandonata timp de aproape 20 de ani.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO