S-au dus la pescuit la copca si si-au vazut masinile inghite de apa. Experienta de groaza traita de cativa pescari rusi VIDEO

Dată publicare: 02-02-2015 17:11
Dată actualizare: 05-02-2015 07:04


pescari Rusia

Cativa pescari din Rusia au privit cu oroare cum masinile lor dispar sub gheata si apoi se scufunda in apa.

Grupul de prieteni a mers in estul tarii, la Marea Okhotsk, pentru o sesiune de pescuit la copca. Si-au parcat masinile la cativa metri de tarm, pe geata groasa, fara nicio emotie, pentru ca temperatura de afara era cu mult sub 0 grade Celsius, potrivit Daily Mail.

Pescarii s-au indepartat putin de masini si cu echipamentele pe care le aveau cu ei au inceput sa faca gaurile in gheata prin care sperau sa-si umple masinile cu peste. Numai ca in toiul acestei activitati au auzit un sunet ciudat si si-au dat seama repede ca gheata de sub ei a inceput sa crape.

Iskander Aksakov, 45 de ani, unul din pescari, a spus: "Ne-am uitat unul la celalalt si dupa aceea ne-am intors sa vedem ce se intampla. Toti ne-am gandit la acelasi lucru: ca gheata crapa si urma sa fim inghititi de ape. Dar asta nu s-a intamplat... In schimb, ne-am vazut Jeep-urile cum se scufundau si eram toti in stare de soc."

Mai multe imagini arata incercarea disperata a pescarilor de a-si salva o parte din masini. "Unii au reusit, dar pentru altii a fost prea tarziu", a mai spus Iskander Aksakov.

Jaroslav Andrejew, 38 de ani, un alt pescar, a spus: "Din fericire, eu am reusit sa-mi salvez masina, o Toyota Surf. Am vrut sa-l ajut pe un prieten si am legat o funie ca sa-i tractez masina, dar nu s-a putut. Era deja pe jumatate in apa si ma tragea si pe mine".

Autoritatile spun ca acei pescari le-au ignorat avertismentele potrivit carora se expuneau la riscuri daca mergeau la pescuit la copca in miezul zilei. "Chiar daca gheata este groasa, cedeaza daca este soare. In acest caz, pescarii si-au parcat pe gheata masinile grele de cateva tone", a spus Dmitry Aksyonov, reprezentant al autoritatilor locale.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO