S-a trezit din coma, dupa 7 zile, cand sotul i-a cantat melodiile de la nunta lor, desi medicii nu-i mai dadeau sanse

09-05-2014 12:00


coma

O femeie care se afla in pragul mortii dupa un atac cerebral, careia medicii nu-i mai dadeau sanse, s-a trezit brusc din coma cand sotul ei i-a cantat melodiile de la nunta lor.

Maria Neal, 48 de ani, a suferit atacul chiar in ziua in care sotul ei, Steve, isi sarbatorea cea de-a 46-a aniversare. Femeia a fost conectata la aparate, iar medicii le-au spus membrilor familiei sa se pregateasca pentru ce este mai rau, relateaza Daily Mail.

Medicii i-au facut tomografie, iar expertii de la Spitalul Universitar din Londra au spus ca are nevoie de ingrijiri speciale si de sansa pentru a supravietui. Femeia a fost transferata in aceasta clinica, insa dupa sapte zile era inca inconstienta.

In cea de-a saptea zi, sotul ei a decis sa-i cante doua din cantecele lor preferate, "Unchained Melody" cu Righteous Brothers si "If You Don't Know Me By Now" cu Simply Red, cele pe care au dansat la nunta lor, in urma cu 21 de ani.

In momentul in care barbatul a terminat de cantat cele doua melodii, Maria a dat primele semne de viata si a inceput sa-si miste o mana, intr-un gest care sugera ca a auzit melodiile. In urmatoarea zi si-a deschis ochii.

Dupa iesirea din coma, Maria a fost operata. Starea ei s-a ameliorat considerabil, insa, din pacate, ea nu-si va reveni total niciodata. Femeia nu poate sa mearga si comunica deocamdata prins scris, insa sotul ei este fericit ca este in viata.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO