S-a trezit cu patul transformat in racheta, la propriu. Farsa incredibila de care a avut parte un japonez, in timp ce dormea

Dată publicare: 08-02-2014 12:49
Dată actualizare: 11-02-2014 06:58


Farsa

Un comediant din Japonia s-a trezit ca este legat de pat si urmeaza sa fie catapultat la 50 de metri in aer.

Farsa a fost pusa la cale de catre un show TV local, numit Dokkiri Award ("dokkiri" inseamna "sa fii surprins"). Daca se dovedeste ca victima chiar nu a avut habar de ce i se pregateste, aceasta ar putea fi una dintre cele mai elaborate farse din istorie.

Intr-un interviu radio acordat dupa show, comediantul Toshiaki Kasuga sustine ca i s-a spus sa se prezinte la munca, a doua zi dimineata, la poalele muntelui Fuji. A ajuns cu o noapte inainte si, ca sa se incalzeasca si sa faca fata temperaturilor scazute, s-a dus cu echipa sa se imbete. Dupa noaptea presarata cu bautura din belsug, Kasuga ar fi dormit dus si pretinde ca nu a simtit nici macar cand echipa a inceput sa il lege de pat.

Urmatorul lucru pe care l-a constientizat au fost artificiile care incepusera sa-i explodeze sub pat si cum a fost catapultat, la propriu, prin acoperisul cabanei, la o inaltime de 50 de metri in aer, noteaza Daily Mail.

Televiziunea japoneza este recunoscuta pentru farsele sale elaborate si extrem de scumpe. Majoritatea dintre acestea insa, le baga de-a dreptul in sperieti pe victime.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO