S-a temut toata viata sa-si arate picioarele si nu a avut niciodata un costum de baie. Prima ei fotografie in bikini e virala

Ultima actualizare: 13-06-2016 01:07
Lesley Miller

Inca de la varsta de 3 ani Lesley Miller s-a simtit stanjenita de greutatea ei si de intrebarile colegilor de la gradinita despre de ce ea este "mai mare" decat ei. Abia dupa 18 ani de chinuri si frustrare a decis sa isi cumpere prima pereche de bikini.

La 21 de ani, tanara a decis sa nu se mai evalueze in functie de standardele societatii si sa isi traiasca viata asa cum ii place. Si-a facut prima poza in costum de baie si a postat-o pe Facebook alaturi de un mesaj motivational pentru toti cei care nu se simt suficient de buni in ochii celorlalti. Peste 34.000 de utilizatori i-au apreciat curajul si 1.700 de oameni au redistribuit povestea, potrivit The Independent.

"Mi-am petrecut 18 ani din viata mea asteptand. Mi-am tinut corpul acoperit si ascuns de privirile celorlalti. Mi-am spus ca intr-o zi imi voi da voie sa fiu vazuta, in sfarsit voi face lucrurile pe care visam ca le voi realiza cand voi fi suficient. Suficient de slaba, suficient de fericita, suficient de increzatoare." scrie Lesley Miller.

La varsta de numai noua ani, Lesley s-a inscris intr-o tabara de slabit. La 11 si-a facut o operatie de reductie a stomacului si a devenit astfel cel mai tanar pacient care a trecut vreodata prin aceasta interventie. In anii adolescentei a inceput sa se automutileze, crezand ca merita o astfel de pedeapsa.

In jurul varstei de 20 de ani a reusit sa isi reduca masa corporala la jumatate in doar noua luni si considera ca valoarea ei sta doar in numarul aratat de acul cantarului. Nici acest lucru nu i-a adus fericirea si pentru ca s-a saturat sa astepte sa fie cum vor altii, fata a decis sa isi traiasca viata asa cum doreste, fara frustrari si inhibitii.

"Puteti vedea tot. Colacei de grasime, piele in exces, vergeturi, celulita, cicatrici de la operatii si autoflagelare.

Vreau sa invat sa ma iubesc pe mine toata, nu doar partile despre care mi s-a spus ca sunt acceptabile, deoarece secretul este ca am fost mereu 'suficient de' si tot asa esti si tu."


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO