S-a reintalnit cu primul ei iubit si au facut dragoste. Ce s-a intamplat cand i-a gasit sotia lui

24-07-2013 16:48


cuplu facand sex

O femeie divortata marturiseste ca nu a incetat niciodata sa-l iubeasca pe primul ei prieten, nici macar dupa ce amandoi si-au intemeiat alte familii.

Femeia i-a povestit psihologului de la publicatia Sun ca l-a iubit mereu pe primul ei prieten, cu care a fost impreuna in liceu si cu care si-a pierdut virginitatea, la 17 ani.

Cu toate acestea, amandoi s-au casatorit cu altcineva si au avut copii, insa femeia spune ca niciodata nu l-a putut iubi pe sotul ei la fel de mult.

A reluat legatura cu fostul iubit prin intermediul Facebook si dupa un timp el i-a cerut sa se reintalneasca.

“Am mers in bar si toate sentimentele din trecut au revenit. Mi-a spus ca este nefericit cu sotia lui si ca s-a gandit mereu la relatia noastra. Am inceput o aventura, sexul era extraordinar si eu stiam ca il iubeste nebuneste. Spunea ca si el simte la fel”, declara femeia.

Intr-o noapte, insa, totul s-a terminat. In timp ce faceau dragoste in masina, a aparut sotia lui, care banuise ca are o aventura.

L-a amenintat ca daca va divorta, ea va lua copiii si va face in asa fel incat el sa nu-i mai revada niciodata.

“Nu stiu ce sa fac, pentru ca eu il iubesc foarte mult", marturiseste femeia.

Deidre o sfatuieste sa discute sincer cu iubitul ei, sa-i spuna ce simte, dar sa nu insiste si sa nu incerce sa-i distruga relatia cu copiii lui, care este mult mai importanta.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO