S-a prezentat la interviul pentru un post de prezentatoare si a fost angajata inainte de a deschide gura. Cum era imbracata

Dată publicare: 23-09-2015 14:37
Dată actualizare: 26-09-2015 07:04


Enki Bracaj

O studenta a obtinut un job la un post de televiziune din Albania dupa ce si-a aratat sanii printr-un sacou descheiat in timpul testarilor din cadrul interviului de angajare.

Sefii canalului tv au spus ca au fost atat de impresionati de Enki Bracaj, din capitala tarii, Tirana, incat i-au oferit pe loc postul de prezentatoare a stirilor, relateaza Daily Mail.

Acum, tanara de 21 de ani prezinta stirile externe, dupa metoda de la interviu, si inregistreaza audiete foarte bune. Un purtator de cuvant al postului a spus: "Trebuie sa recunoastem ca stilul ei de prezentare este cel putin ciudat, dar, sa fim cinstiti, nu face rau nimanui".

Bracaj, care studiaza Relatii Internationale la Universitatea din Tirana, spune ca "pur si simplu am gasit o metoda de a ma pune in valoare" intr-o piata foarte competitiva. Aparand stilul ei aproape topless de a prezenta stirile, ea a declarat: "Nu este deloc usor sa ajungi sa muncesti la televiziune. Asa ca era foarte clar ca trebuie sa fac ceva curajos si diferit. Am vorbit mai intai cu parintii mei despre ce aveam de gand sa fac, iar ei m-au sustinut."

Bracaj a devenit deja vedeta dupa ce a prezentat o stire despre premierul sarb Aleksandar Vucic. Filmarea a devenit un viral si s-a raspandit si in Serbia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO