S-a plans de prezenta unui barbat in vestiarul salii de sport. Scandalul urias starnit de o femeie dupa ce s-a aflat adevarul

Ultima actualizare: 12-03-2015 01:47
Sala de sport - 3

O femeie transgender crede ca a ajuns fara sa vrea centrul unei controverse la o sala de sport Planet Fitness din Michigan. Aceasta se apara spunand ca nu a folosit decat in doua ocazii vestiarul femeilor.

Yvette Cormier, o clienta a respectivei sali de sport, s-a trezit cu abonamentul de sport suspendat dupa ce s-a plans ca o femeie transgender foloseste vestiarul.

Acum, Carlotta Sklodowska crede ca ea este femeia transgender pe care a vazut-o Yvette, insa sustine ca a folosit vestiarul numai de doua ori, pentru scurt timp.

Cormier, in varsta de 48 de ani, s-a plans saptamana trecuta personalului, dupa ce a vazut "un barbat" in cabinele de schimb.

Staff-ul salii de sport a informat-o pe femeie ca transsexualul avea voie in vestiar, insa atunci cand Cormier a continuat sa se planga, sala de sport i-a anulat abonamentul pentru violarea regulii "de zona fara prejudecati".

Sklodowska, pe de alta parte, a declarat ca nu este membra a salii de fitness si ca folosea un abonament imprumutat de la o prietena. In plus, a adaugat ca a vorbit in prealabil cu personalul despre situatia ei si ca acestia i-au dat voie sa foloseasca cabinele de schimb.

"Am fost socata. Arata ca un barbat. Nu arata ca o femeie. Este lipsit de profesionalism. Este infricosator", a spus Cormier, care insista ca s-a plans de prezenta unui barbat, nu de prezenta unui transsexual.

Sklodowska a spus ca a purtat colanti si un tricou supradimensionat cu ambele ocazii. In plus, a spus aceasta, intelege de ce Cormier a confundat-o cu un barbat: are structura corpului masculina si multi oameni ii spun ca arata ca un barbat. Aceasta a marturisit ca foloseste in mod regulat toalete destinate sexului feminin si nimeni nu s-a mai plans.

Sklodowska crede ca este singura femeie transgender din Midland, un orasel cu 40.000 de locuitori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO