S-a mutat intr-o rulota si a facut din casa ei locuinta pentru 24.000 de pisici abandonate. "M-am gandit ca fac ceva bun"

Dată publicare: 06-04-2016 08:01
Dată actualizare: 09-04-2016 07:02


S-a mutat din casa ei intr-o rulota, ca sa faca loc pentru 24.000 de pisici. Generoasa, o femeie din California a donat cele 4 hectare pe cat se intindea proprietatea ei pisicilor pe care le salveaza de pe strada.

Povestea ei a inceput in urma cu 24 de ani, cand a luat acasa cateva animale aflate in pericol.

La o prima vedere, totul pare normal: o femeie singura care creste pisici pe langa casa. La un control amanuntit insa, ne dam seama ca lucrurile stau altfel. Locuinta nu ii mai apartine, iar in interior se afla mii de pisici. Totul a inceput in urma cu 24 de ani, cand a salvat de pe strada cateva feline. Dar, cu timpul, pentru ca in zona nu exista niciun centru pentru ingrijirea simpaticelor animale, s-a decis sa infiinteze unul.

Lynea Lattanzio, stapana: "A tot crescut cu timpul numarul lor si mi-am dat seama ca as putea sa am grija de ele, avand in vedere cat spatiu am. M-am gandit ca fac un lucru bun."

Si probabil ca a si facut... Acum, stapane pe casa sunt miile de pisici pe care le ingrijeste. Ea si-a impachetat lucrurile si s-a mutat intr-o rulota in apropiere de "fosta" ei locuinta.

De-a lungul timpului, casa a gazduit cel putin 24.000 de pisici, iar numarul este in continua crestere. Femeia este ajutata de o echipa de voluntari care se ocupa de curatenie. Iar cele peste o mie de castroane din care felinele mananca sunt spalate saptamanal.

"Aici ele se pot catara in copaci, pot sta pe iarba intinse la soare. Au parte de o altfel de viata, nu stau inchise intr-o cusca doar pentru ca nimeni nu le vrea", spune femeia.

Cei interesati sa ia acasa o pisica sunt asteptati cu bratele deschise. Dar, asa cum scrie si pe tabloul din casa, noii stapani trebuie sa stie ce isi doresc pentru ca, "pisicile sunt precum chipsurile. Nu poti avea doar una."


VIDEO PROTVPLUS.RO