S-a machiat doar pe jumatate de fata pentru a demonstra efectul machiajului. Rezultatul final este impresionant. FOTO

02-09-2016 10:21


Pistrui

Kelsie Swygart, din Ohio, care isi doreste sa devina make-up artist, a postat pe profilul ei de Instagram o poza in care este machiata doar pe jumatate de fata. Transformarea ei faciala, cu ajutorul machiajului, este fabuloasa.

Talentanta pedichiurista a vrut sa evidentieze puterea pe care o are machiajul asupra infatisarii si a decis sa foloseasca produse cosmetice doar pe jumatate din fata ei, pentru a-si acoperi pistruii, relateaza Daily Mail

Nu folosesc cantitatea asta de machiaj niciodata. Am facut-o doar pentru a demonstra ceva. In majoritatea timpului, nu ma machez decat daca ma duc la serviciu” a scris Kelsie.

Ma simt frumoasa cu sau fara machiaj. Aceasta provocare a fost foarte amuzanta si o sa ma mai machez intr-un mod similar cat de curand. Va multumesc tuturor pentru generozitatea voastra si pentru suportul moral din comentarii”, a adaugat.

Vineri, ea a postat o noua fotografie cu jumatate de fata machiata, folosind un alt tip de machiaj:” Runda a 2-a. Imi place la nebunie sa accept asemenea provocari. Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase pe care mi le-ati spus la precedent postare”.

Tot in aceeasi saptamana, Kelsie a impartasit cate-o poza, in fiecare zi, cu machiajul pe care l-a folosit in ziua respectiva pentru a demonstra ca nu se machiaza pe tot chipul de obicei. “Asa arat eu intr-o zi obisnuita. Ma simt mult mai confortabil aratand asa. Imi iubesc pistruii prea mult ca sa-i acopar zilnic. Cateodata, imi doresc sa fi avut mai multi.

Tanara nu este singura care a pozat in felul acesta, mii de alte femei, chiar si barbati, au impartasit fotografii cu jumatate lor de fata machiata, de asemenea.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO