S-a intamplat in Satu Mare. Doi CAINI si-au unit destinele, iar un preot a oficiat "casatoria".VIDEO

Dată publicare: 05-08-2012 07:35
Dată actualizare: 06-11-2012 01:47


Ca iubirea nu are limite nu este doar o vorba in vant. O dovedesc doi caini din Satu Mare care si-au unit destinele... intr-un cadru care respecta toate legile lumesti.

Au avut preot care a oficiat casatoria, iar la sfarsit s-a taiat tortul... miresei. Evenimentul a avut loc in Petresti, judetul Satu Mare: 

Cei doi se numesc Jim si Bim. Sunt doi dobermani din Satu Mare. El vine din Ungaria si si-a cunoscut aleasa acum un an si jumatate. A fost dragoste la prima vedere, iar stapanii lor au decis ca trebuie sa le organizeze nunta. Ceremonia a inceput cu declaratii de dragoste: "Iti tin labuta si iti promit, chiar daca va fi plin de obstacole, te voi conduce mereu. Vom fi fericiti impreuna caci eu te iubesc..."

Dupa ce preotul i-a declarat oficial sot si sotie, a urmat taierea tortului, care a cantarit nu mai putin de 5 kilograme. Ce-i drept, nu a fost unul obisnuit, dar cei care l-au preparat le stiau foarte bine gusturile mirilor. Nu e de mirare ca l-au devorat imediat.

"Tortul" a fost facut din paine, pateu, salam, cascaval si carnati. N-au lipsit nici darurile de la invitati.

Va urma si o luna de miere, spun stapanii, dar apoi, cei doi dobermani, de acum sot si sotie, se vor intoarce la locurile de munca - paza si protectie acasa la stapani.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO