S-a intamplat imediat dupa nunta. Gestul violent al unui medic fata de noua lui sotie

Dată publicare: 08-10-2014 12:32
Dată actualizare: 11-10-2014 07:10


medic

Medicul George Samson, in varsta de 54 de ani, a reusit sa socheze comunitatea din Ohio, Statele Unite, cu gestul facut chiar in ziua in care s-a casatorit cu asistenta medicala, Kelly Ecker.

Imediat dupa nunta, mirii si invitatii s-au distrat la resedinta cuplului pana la miezul noptii, cand ceva s-a intamplat. Medicul a inceput sa se certe cu noua sa sotie din cauza contractului prenuptial.

"Nu o sa pui tu mana pe banii mei", i-ar fi spus barbatul femeii.

Invitatii au plecat imediat ce scandalul a inceput. Iar la nici o ora de la terminarea petrecerii, mireasa a sunat la politie pentru a cere ajutorul. Sotul ei o luase razna si ea se temea pentru propria viata.

La ultimul apel catre sectia de politie, cea care a preluat telefonul a auzit impuscaturi.

Cand patrula a ajuns la locuinta celor doi, agentii au gasit-o pe asistenta moarta, iar pe medic intr-o balta de sange in subsolul casei. Se pare ca dupa ce a tras de mai multe ori in sotia sa, el
si-a pus capat zilelor.

"Ceva s-a intamplat intre ei. Nu intelegem cu s-a putut intampla asa ceva la numai cateva ore de la nunta", au spus prietenii celor doi.

"Nu mi-am imaginat niciodata ca prietenii mei vor ajunge sa se omoare intre ei.  Nu inteleg de ce nu s-au inteles cu privire la bani. Erau doi oameni minunati", a mai spus un apropiat.

Sursa: Daily Mail

Tags: crima, sinucidere,


VIDEO PROTVPLUS.RO