S-a hranit timp de 15 ani numai de la fast-food.Povestea socanta a unei fete aflate in pragul mortii

Dată publicare: 26-01-2012 10:39
Dată actualizare: 09-10-2012 20:01


fast-food

O adolescenta de 17 ani din Marea Britanie se afla in pragul mortii din cauza felului in care se alimenteaza. Medicii au aflat socati ca fata, Stacey Irvine, a mancat de la varsta de doi ani doar nugget de pui, de la fast-food-uri.

Adolescenta a ajuns sa fie dependenta de acest fel de mancare. Ea a ajuns in stare de inconstienta la spital, incapabila sa respire singura. I s-a descoperit o anemie severa, care ar fi putut sa o ucida in cateva zile.

Cand si-a revenit, Stacey le-a spus medicilor ca nu s-a atins niciodata de legume sau fructe, in ultimii 15 ani de viata. 

Tanara a fost externata din spital ieri, iar acum se recupereaza acasa, urmand un tratament cu vitamine, care a inceput in spital cu injectii.

Insa, in ciuda avertizarilor primite de la medici, Stacey nu si-a schimbat modul de alimentatie si continua sa manance nuggets. “Incep sa realizez ca asta nu-mi face bine”, a spus ea.

Mancarea "nemuritoare". Cum arata produsele fast-food la 4 ANI de la cumparare

Doar nuggets pot sa mananc. Cele de la McDonald’s sunt preferatele mele, dar imi plac si cele de la KFC si din supermarket-uri”, a spus Stacey. Singura variatie in dieta adolescentei este cate o portie de cartofi prajiti din cand in cand.

Mama fetei este disperata si nu mai stie ce sa faca sa o convinga sa urmeze sfaturile medicilor: “Stie ca daca va manca asa in continuare, va muri. Ea spune ca nu poate sa manance altceva”.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO