S-a fotografiat topless si si-a scris un mesaj pe piept. La cateva ore, Facebook i-a inchis contul

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59
Clementine Ford

O tanara s-a ales cu contul de Facebook suspendat, dupa ce a publicat cateva imagini pentru a protesta fata de un show australian care sustine ca victimele abuzurilor sunt de vina pentru ceea ce li se intampla.

Clementine Ford s-a fotografiat topless si si-a scris pe piept un mesaj abuziv primit de la un barbat caruia a refuzat sa ii trimita poze indecente cu ea. Tanara a dezvaluit ca primeste zeci de astfel de cereri, scrie Daily Mirror.

"M-am fotografiat topless si le-am trimis pozele iubitilor mei. M-am fotografiat topless cand ma plictiseam. M-am fotografiat dezbracata pentru ca am un smart phone si e distractiv. Asta nu inseamna ca cineva are voie sa-mi invadeze intimitatea si sa-mi fure fotografiile pentru a ma umili si a ma judeca. Consimtamantul este totul", a scris Clementine in dreptul imaginii.

Protestul australiencei vine dupa ce postul Channel 7 le-a invinui, intr-o postare pe reteaua de socializare, pe femeile care se lasa fotografiate in ipostaze indecente. Imaginea publicata de Clementine i-a adus tinerei multe mesaje ofensatoare si suspendarea contului sau de Facebook pentru 30 de zile.

La scurt timp dupa ce povestea a ajuns in presa, australianca s-a trezit cu o armata de sustinatori, iar cei de la Facebook i-au redat accesul asupra contului.

Mai mult, emisiunea postului TV a prezentat public scuze pentru afirmatiile sexiste: "Ne cerem scuze celor care s-au simtit ofensati legat de postul nostru despre securitatea fotrografiilor in mediul online. Desi intentia noastra nu a fost de a jigni, ne dam seama ca formularea postarii a fost insensibila".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO