S-a filmat intretinand relatii intime pe o alee, apoi a postat clipul pe Facebook. Ce a urmat

10-03-2014 11:54


facebook

Un adolescent a fost aspru criticat pe Internet, dupa ce s-a filmat in timp ce facea sex cu o adolescenta pe o alee si a postat clipul pe Facebook.

Clipul a ajuns si pe pagina unor realizatori de radio din Irlanda. Cei doi au raportat imaginile la Facebook si au pus pe pagina lor o declaratie in care il critica dur pe tanar, pentru comportamentul lui:

"Catre tanarul care a incarcat clipul, sa stii ca nu e amuzant, nu e inteligent, iar tu esti un ***** imatur. Maturizeaza-te si arata respect fata de tine si de tanara".

Clipul a fost realizat cu un telefon mobil, in Dublin. Tanarul a fost identificat pe baza imaginilor, iar ulterior si tanara de 17 ani a fost descoperita.

Clipul a fost dat mai departe de sute de ori, alaturi de alte comentarii dure la adresa tanarului:

"Ar trebui sa fie o lectie pentru parinti, sa supravegheze ce fac copiii lor pe retelele sociale."

Tanarul a sustinut ca a sters clipul dupa doar 3 minute, dar a fost publicat din nou de altii.

Cei doi prezentatori de radio au facut legatura intre acest video si alte doua cazuri in care doua cazuri asemanatoare, in care doua femei au fost fotografiate in ipostaze intime, iar imaginile s-au raspandit pe Internet.

"Tinerii sunt atat de imaturi. Ne-a spus ca va sta de vorba cu parintii fetei, asa ca acum are parte de un adevarat razboi. Merita cu varf si indesat tot ce va primi", au declarat  DJ-ii.

"Ne-am chinuit sa avem grija ca numele celor doi sa nu apara pe pagina noastra de Facebook. Am blocat mai multe persoane care au incercat sa posteze din nou clipul", au adaugat realizatorii.

Sursa: Daily Mirror

Tags: facebok, sex, irlanda,

VIDEO PROTVPLUS.RO