S-a facut remarcat in Londra cu "performantele sale". Cum arata tanarul care spune ca s-a iubit cu 200 de femei intr-un an

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07
Twitter

 Ben James are 25 de ani si locuieste la Londra. Tanarul a aparut in presa din Marea Britanie datorita "performantelor" cu care se lauda. Barbatul sustine ca a intretinut relatii, intr-un an, cu 200 de femei.

Ben povesteste ca le-a cunoscut pe toate pe Twitter si ca ele si-au dorit o noapte cu el dupa un schimb provocator de mesaje.

Mai mult, el spune ca are si o replica prin care le innebuneste: "Arata cel mai bun selfie cu trupul tau".

Ben are peste 74.000 de persoane care il urmaresc pe site-ul de socializare si sustine ca indrazneala este cea care ii asigura succesul.

"Scriu ceva haios pe Twitter, dar si provocator, iar femeile imi raspund imediat. Sunt fete care imi trimit poze cu ele goale, altele imi cer numarul de telefon, dar sunt si multe care imi propun direct o partida de sex", povesteste tanarul.

"Lumea zice ca sunt un fel de prostituata masculina. Nu e asa. Daca femeile ma cauta si arata bine, eu de ce sa refuz. Le spun direct ca nu vreau o relatie, ci doar o aventura", mai spune Ben.

Tanarul locuieste cu mama sa, dar spune ca femeia nu este deranjata de vizitele nocturne pe care le primeste in fiecare zi.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU BEN.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO