S-a dus sa-si verifice contul si a aflat o veste bulversanta despre ea: "Simtul umorului ma mai tine". Ce a patit femeia


Ultimul update: Marti 30 August 2016 07:13
Data publicarii: Sambata 27 August 2016 09:20
Categorie: Bizar

O femeie din Utah se lupta sa-si recupereze viata. Nu are probleme de sanatate, dar guvernul a declarat-o decedata. Asa figureaza in evidentele oficiale. Niciun functionar nu poate spune cum a aparut eroarea si nici nu a indreptat-o nimeni.

In sufragerie, cu sotul alaturi, Barbara Murphy isi spune pasul: "Doar simtul umorului ma mai tine pe linia de plutire..."

Doamna a ajuns la o varsta inaintata, dar nu are probleme de sanatate. Totusi, guvernul crede ca a trecut deja in lumea celor drepti. Problemele au aparut pe neasteptate, acum doua saptamani.

"I-am dat cardul ospataritei, ca sa platesc masa la restaurant. Dar ea s-a intors si mi-a spus: "cardul a fost refuzat." - povesteste Barbara.

Nepoata ei a luat legatura cu reprezentantii bancii...

"Functionarul a ras si i-a spus: "Poate pentru ca a murit..."- mai spune "moarta".

Femeia incearca sa faca haz de necaz. Dar nu-si poate ascunde frustrarea. Cei de la evidenta populatiei i-au promis ca vor rezolva problema, insa pana acum nu s-a intmplat nimic.

Cazul ei nu este singular. In 2012, din cauza unor erori birocratice, 8.200 de americani au fost scosi din sistemul de evidenta, pentru ca figurau ca persoane decedate. Doar in acte, insa.

VIDEO PROTVPLUS.RO