S-a dus sa isi viziteze rudele, dar s-a intors traumatizat. Ce-a surprins un barbat intr-o "casa bantuita"

Dată publicare: 03-07-2015 10:34
Dată actualizare: 06-07-2015 07:12


demon

Un profesor britanic sustine ca a surprins cu aparatul de fotografiat un demon, in timp ce se afla in excursie in Jamaica.

Un barbat de 42 de ani din Londra s-a intors inspaimantat din vacanta in Jamaica, unde s-a dus sa isi viziteze rudele. Acesta sustine ca a surprins un spirit rau in timp ce fotografia o pictura veche, mostenire din familie, relateaza cei de la The Mirrror.

Britanicul a vrut sa isi pastreze identitatea anonima, insa sustine ca si familia lui crede in existenta acestui demon, care ar fi un spirit al unei rude indepartate. Imaginea este neclara, dar infricosatoare. Barbatul voia sa pozeze un tablou ce infatisa o cascada, dar, in schimb, a capturat ciudatentia care l-a inspaimantat.

"Era un tablou pe perete si am vrut sa ii fac o poza. Apoi, am fost intrigat de ce vedeam, nu parea taboul. Toti cei din casa au inceput sa tipe si au fugit. Nu am mai vazut niciodata asa ceva. Mi se pare dezgustator si mi s-a facut rau" a declarat barbatul pentru The Mirror.

 

 

Familia lui este convinsa ca e vorba de un demon, un spirit al unui stramos suparat ca a fost dus la un azil de ingrijire inainte sa moara. "Mama crede ca ea s-a intors sa bantuie casa, de unde a fost luata".


Oamenii s-au speriat atat de tare, incat familia s-a mutat din respectiva locuinta si stau in chirie acum.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO