S-a dus la salon pentru un machiaj profesionist, dar s-a speriat cand s-a uitat in oglinda. Cum arata dupa o ora femeia


Ultimul update: Vineri 23 Septembrie 2016 07:00
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016 15:11
Categorie: Bizar
machiaj

O tanara de 25 de ani a castigat recent un voucher pentru o sedinta de machiaj profesionist si s-a programat la salonul respectiv sambata, inaintea unei nunti.

Dupa ce s-a machiat, Steph O’Shea, din Marea Britanie, a mai avut timp doar sa-si schimbe tinuta si sa ajunga la ceremonie. Chiar inainte de a pleca de acasa si la o ora dupa ce a fost machiata, s-a uitat pentru ultima data in oglinda si a avut un soc: machiajul era complet distrus si arata, dupa cum chiar ea a spus, ca un clown, relateaza Daily Mail.

Steph a fost nevoita sa se spele pe fata si sa se machieze singura, pentru ca nu mai avea timp sa mearga la salon.

Femeia a spus ca, ajunsa la salon, a aflat ca make-up artistul la care era programata a trebuit sa plece din cauza unei probleme personale, asa ca a fost repartizata la un alt "artist".

"Am cerut un machiaj excentric, pentru un eveniment special, dar in final aratam ca un clown. Mi s-a parut ca cel care venise sa ma aranjeze era mult prea tanar, dar am avut incredere", a spus femeia.

"Cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda m-am ingrozit. M-am simtit umilita, batjocorita", a povestit tanara.

A doua zi s-a dus cu fotografiile la salon si a depus plangere. Drept compensatie, tanara a primit cadou o alta sedinta de machiaj, in valoare de 50 de lire sterline.

"Acum, privind inapoi, imi pare rau ca m-am suparat atat de tare pe cel care ma machiase. Probabil ca nu avea experienta...", a incheiat femeia.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO