S-a dus la biserica beat, sa aprinda o lumanare pentru mama lui. Pedeapsa primita de barbat dupa ce a iscat un incediu urias

Ultima actualizare: 06-06-2016 00:48
lumanari aprinse

Doi ani de inchisoare a primit un barbat din Marea Britanie pentru ca a creat pagube de jumatate de milion de lire, dand foc din greseala unei biserici. Omul mersese sa aprinda o lumanare pentru mama sa grav bolnava de cancer.

Din pacate, mama lui Stanley Marsh a pierdut lupta cu boala. Barbatul in varsta de 49 de ani se afla in stare de ebrietate atunci cand s-a dus sa se roage la biserica St. Mary din Bath.

Din cauza lumanarii pe care a aprins-o, intreg lacasul de cult a fost cuprins de flacari. Trei ore si jumatate s-au luptat pompierii veniti la fata locului cu valvataia, iar cladirea a ramas inchisa mai bine de un an, pagubele ridicandu-se la 500.000 de lire, potrivit The Sun.

Stanley a pledat vinovat in fata judecatorilor si a declarat ca regret nespus fapta sa. "Nu ai pus in mod deliberat focul, dar tu l-ai cauzat prin nesabuinta ta." i-a spus judecatorul in timpul procesului, dupa care l-a condamnat la doi ani de inchisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO