S-a dat drept o blonda frumoasa pentru a discuta cu barbati pe internet. Cine era, de fapt, "Amanda"

Dată publicare: 16-01-2013 13:38
Dată actualizare: 19-01-2013 07:05


Aaron Estes

Aaron Estes, un student in varsta de 20 de ani din Michigan, a reusit sa pacaleasca peste 100 de barbati ca este o blonda extrem de atragatoare, pe nume Amanda Miller, pentru a discuta cu ei pe chat.

Aaron avea obieiul sa intre in conversatii intime pe internet cu tot felul de barbati heterosexuali, dandu-se drept "Amanda", o blonda foarte frumoasa.

In momentul in care acestia cereau insa sa vorbeasca cu ei la telefon, Aaron ii refuza pe motiv ca nu are unul acasa.

Tyler Hayden, unul dintre barbatii cu care "Amanda" discutase de pe internet de peste un an, a hotarat sa duca relatia la un nou nivel, asa ca a apelat la emisiunea "Catfish: The TV Show" de pe MTV pentru a aranja o intalnire intre ei.

Realizatorii emisiunii au descoperit insa ca Aaron se afla de fapt in spatele acelui cont, asa ca au mers sa ii ia un interviu.

Tanarul le-a dezvaluit acestora ca este gay si ca s-a folosit de poza unei colege din liceu pentru a crea acel profil fals si pentru a intra in vorba cu diversi barbati.

"Sincer sa fiu, nici macar nu vreau sa fiu gay. Dar este ceva ce nu pot schimba si pe care a trebuit sa il accept", a marturisit Aaron.

Cand Hayden a aflat adevarul, acesta s-a declarat dezamagit ca Aaron s-a jucat cu emotiile sale, insa a declarat ca il iarta pentru ce a facut si ca intelege ce a avut o viata grea.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO