S-a certat cu şoferul de taxi din cauza centurii de siguranţă. Cum a fost găsită după câteva ore

31-08-2019 09:42


Vanessa

Vanessa Collins-Smith, în vârstă de 25 de ani, a murit într-o manieră îngrozitoare, după ce s-a certat cu un şofer de taxi.

Disputa a pornit de la faptul că tânăra a refuzat să îşi pună centura de siguranţă în momentul în care a urcat în maşină.

Supărată că şoferul refuza să pornească maşina până nu îşi pune centura de siguranţă, Vanessa a coborât furioasă din autoturism şi a decis să meargă pe jos. Fiind ora 23:00 şi întuneric în zona în care a coborât, un alt şofer a lovit-o în plin pe femeie.

Vanessa a murit pe loc, suferind multiple traumatisme. Bărbatul vinovat de accident a declarat anchetatorilor că i-a fost imposibil să o vadă, ea fiind îmbrăcată în negru, iar în zona nu există iluminat public.

"Am tot rugat-o să îşi pună centura, dar a refuzat. I-am explicat că nu o să pornesc dacă nu mă ascultă, atunci a început să mă înjure şi a coborât", a povestit soferul de taxi.

"A fost o fată minunată, mereu purta centura, nu ştiu ce s-a întâmplat în acea seară. Sper că adevărul să fie descoperit", a spus mama fetei.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO