S-a casatorit a doua oara cu sotia lui pentru a o ajuta sa isi reaminteasca ziua nuntii. Boala care i-a luat amintirile

Dată publicare: 08-02-2014 12:56
Dată actualizare: 11-02-2014 06:58


cuplu

Amanda si Cody Karth din Florida au avut parte de nunta perfecta. Totul a mers asa cum cei doi indragostiti si-au dorit, insa, a doua zi dimineata, mirele a avut parte de un soc ingrozitor.

Cand s-a trezit, Cody a observat ca sotia lui nu putea sa respire. A pus-o repede jos pe podea si a inceput sa o resusciteze pana la venirea ambulantei.

Cand medicii au ajuns la femeia de 27 de ani au observat ca nu are puls. Au dus-o de urgenta la spital, a fost resuscitata si a stat 4 zile in coma. Doctorii au depistat ca Amanda suferea de o boala rara care afecteaza inima.

"Nu stiam ce sa comunicam familiei. Nu stiam daca pacienta avea sa isi mai revina", a declarat medicul care s-a ocupat de ea.

Dupa patru zile, cand medicul a mers sa o consulte a gasit-o constienta. Amanda isi revenise in mod miraculos, insa nu isi mai amintea nimic din din ziua nuntii.

Dupa zece luni de la incident, sotul si familia au decis sa o ajute pe Amanda sa isi reaminteasca ziua nuntii. Totul s-a petrecut exact ca la evenimentul initial.

Cody a trait un sentiment de deja-vu cand Amanda a aparut in rochia de mireasa, insa pentru ea a fost cu singuranta un moment unic.

GASITI MAI MULTE IMAGINI CU CEI DOI PE INSIDE EDITION!

Sursa: Daily Mail

Tags: iubire,


VIDEO PROTVPLUS.RO