S-a aruncat in apa plina de aligatori, sub privire inmarmurite ale turistilor. Scenele neasteptate care au urmat. VIDEO

Ultima actualizare: 18-06-2014 06:56

Niste turisti care vizitau mlastinile din Louisiana au ramas inmarmuriti cand ghidul lor s-a aruncat, din barca, in apa plina de aligatori.

Nu s-a multumit sa se apropie de ei, ci a vrut sa demonstreze ca reptilele ii mananca, la propriu, din palma. Imaginile au facut inconjurul lumii, iar politia a deschis o ancheta, pentru ca hranirea animalelor e periculoasa si interzisa.

Turistii care viziteaza mlastinile din Louisiana sunt informati in prealabil cat de periculosi sunt aligatorii. Asa ca au fost socati cand si-au vazut ghidul sarind din barca si incepand sa inoate cu ei.

20 de oameni l-au privit cu sufletul la gura cum scoate bucatele de carne din buzunare si ii hraneste din palma. La un moment dat, s-a asezat in asa fel incat una dintre reptile si-a pus capul peste capul lui.

Iar nebunia nu s-a oprit aici. Cineva i-a aruncat niste bezele, iar ghidul a tinut una intre dinti, chemand un aligator sa se serveasca.

Autoritatile din Jefferson Parish, unde s-a intampla totul, interzic hranirea aligatorilor in salbaticie. Asa ca politia a deschis o ancheta, dupa ce imaginile au ajuns pe internet. Iar specialistii spun ca ghidul a avut mare noroc, caci aligatorii nu percep foarte bine distantele. Astfel, de multe ori, nu-si dau seama unde se termina mancarea si unde incepe mana celui care ii hraneste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO