S-a aparat singur de hoti. Gestul curajos pe care l-a facut un barbat. VIDEO

Dată publicare: 25-09-2013 18:17
Dată actualizare: 28-09-2013 06:56


jaf Italia

Un italian, vanzator la un magazin de bijuterii, a fost protagonistul unui moment demn de filmele de actiune.

Nu numai ca nu a intrat in panica atunci cand hotii au vrut sa-i jefuiasca magazinul, ci le-a aplicat acestora o corectie pe care s-o tina minte, conform Daily Mail.

Scenele din timpul tentativei de furt au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Barbatul ii arata unei cliente niste bijuterii, cand doi barbati au intrat in interior. In timp ce unul intra dupa tejghea, amenintandu-l cu pistolul pe vanzator, celalalt ia bijuteriile si le baga intr-un rucsac.

Cei doi hoti vor sa iasa, convinsi ca au dat lovitura. Numai ca proprietarul magazinului scoate si el pistolul si il indreapta in directia hotilor. Speriat, cel care luase saculetul cu bijuterii, il pune inapoi pe tejghea si incearca sa dispara cat mai repede.

Vanzatorul ii urmareste cu arma pana la usa si, ca sa-i pedepseasca, le da cate un sut in fund.

A fost o reactie foarte curajoasa din partea vanzatorului. Avem imagini foarte clare ale hotilor, pe care incercam sa-i identificam. Credem ca pistolul pe care-l foloseau ei nu era unul adevarat, din moment ce au pus imediat bijuteriile la loc. Pistolul negustorului, in schimb, era cat se poate de real”, a spus purtatorul de cuvant al politiei, pentru Daily Mail.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO