S-a antrenat 3 ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru a fi sanatoasa. Ce s-a intamplat cu ea dupa antrenamentele chinuitoare

Ultima actualizare: 10-10-2015 07:01
Eilinn Seim

Dupa ce mama ei a suferit un atac cerebral, Eilinn Seim, o tanara din Norvegia, a inceput sa faca exercitii fizice cate trei ore pe zi, speriata ca s-ar putea imbolnavi si ea.
 

Eilinn a inceput sa mearga zilnic la sala, unde facea exercitii cardio si ridica greutati timp de trei ore. Dupa un timp insa, a inceput sa se simta rau.

"Dupa ce mama mea a facut un atac cerebral, mi-am dat seama ca trebuie sa fiu in forma daca nu vreau sa ajung intr-o situatie asemanatoare mai tarziu. Doctorii i-au recomandat mamei sa faca sport zilnic si sa manance sanatos pentru a preveni alte probleme, asa ca am dedus ca aceste sfaturi mi s-ar putea aplica si mie", a povestit femeia intr-un interviu acordat Daily Mail.

Exercitiile solicitante nu numai ca au epuizat-o, insa i-au atacat si sistemul imunitar. Astfel, femeia a inceput sa se imbolnaveasca des si sa aiba probleme cu dieta sa obisnuita.

"Ma simteam obosita adeseori si mi se facea pofta de dulciuri",
spune Eilinn.

Dupa un timp, norvegianca a redus numarul de antrenamente si merge la sala de cinci ori pe saptamana, dar efectueaza exercitii fizice mai solicitante, pe o perioada mai scurta de timp.

Eilinn spune ca asa a reusit in sfarsit sa scape de colaceii de grasime de pe abdomen si sa-si tonifieze muschii mai mult ca inainte, cand se antrena mai mult, dar ineficient.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO