Relatia de neimaginat dintre aceste persoane. Povestea lor este una de film. “A durat 20 de ani"

Dată publicare: 17-03-2013 14:03
Dată actualizare: 20-03-2013 06:46


Lisa Godbold si Maurice Griffin

O femeie a luptat mai bine de 20 de ani pentru un vis, iar acum, cand spera mai putin, acesta a devenit realitate, iar ea este in culmea fericirii.

Lisa Godbold, din Statele Unite, nu a renuntat niciodata la speranta ca intr-o buna zi il va avea in familie oficial pe copilul avut odata in plasament. Dupa aproape 20 de ani, ea ii poate spune “fiu” celui care are acum 32 de ani.

In urma cu 20 de ani, Maurice Griffin era la o distanta de doar 2 luni de a fi adoptat de Lisa si sotul ei, acum decedat, dar a fost luat din aceasta familie de catre asistentii sociali din cauza unei probleme legate de o pedeapsa corporala.

Despre acel incindent, Maurice Griffin a spus atunci si sustine acum ca el a cerut sa fie plesnit dupa ce a facut o greseala, pentru ca nu voia sa fie nicio diferenta intre el si un copil biologic.

Voiam sa fiu tratat ca un fiu adevarat”, a declarat el pentru CNN.

Citeste si: Vrei sa pleci in vacanta? Iata unde NU trebuie sa te duci. Topul celor mai neprimitoare tari cu turistii

Dupa ce a fost luat din aceasta familie, Maurice a ajuns la orfelinat. Nu a renuntat niciodata la gandul ca va reintalni familia Godbold si nici ei nu au renuntat la el, desi le fusese interzis orice contact.

Lisa l-a gasit pe Maurice acum sase ani, pe o retea de socializare. Desi intre timp Maurice devenise barbat in toata puterea cuvantului, Lisa a vrut ca el sa fie fiul ei nu doar cu numele, ci si oficial si a depus actele de adoptie in urma cu cateva luni.

Maurice a devenit fiul Lisei acum cateva zile.

Citeste si: Se bat in autostrazi, viaducte, cai ferate si aeroporturi. Tarile cu cea mai buna infrastructura din lume

Sursa: CNN

Tags: familie,


VIDEO PROTVPLUS.RO