O reclama la o aplicatie pentru iPhone a scandalizat organizatiile de protectie a copilului

Dată publicare: 05-07-2012 16:34
Dată actualizare: 04-11-2012 21:21


sani, costum de baie

Mai multe organizatii pentru protectia copilului au reclamat o noua reclama la o aplicatie pentru utilizatorii de iPhone. Clipul contine imagini si sfaturi indecente, avand in vedere ca posesoarea telefonului poate fi minora.

O noua aplicatie pentru iPhone lansata luna aceasta care se numeste Pole Dancer Pro le invata pe fete cum sa danseze la bara.

Miscarile sunt menite, de asemenea, sa aduca un plus “fanteziilor din dormitor”. Clipul contine imagini explicite cu instructoarea Jessica Jackson, care arata in detaliu cum trebuie sa se miste fetele la bara.

CITESTE SI: VIDEO: Legati-va centurile! Baiatul asta i-a dat atat de tare ca a decolat cu SUV-ul pe autostrada!

Desi spotul pentru aplicatia care poate fi utilizata de proprietarii de iPhone contine "nuditate si scene cu conotatie sexuala", a fost aprobat pentru copiii de 12 ani, ceea ce este un abuz, considera organizatia caritabila BIG Ministries.

Directorul, Jo Squires, crede ca aceste sfaturi vor contibui la sexualizarea precoce a copiilor, care deja este o problema serioasa.

CITESTE SI: VIDEO HORROR! A sarit de la mare distanta si nu i s-a deschis parasuta! Imagini interzise sub 18 ani:

Creatorii spotului si antrenoarea care apare in imagini sustin insa ca nu este nimic indecent, ci prezinta doar o alternativa pentru tinerii care vor sa faca exercitii fizice si sa fie in forma.

De asemenea, clipul le va incuraja pe fete, care vor intelege ca pot fi atragatoare indiferent cum arata, crede dansatoarea Jessica.

Imagini din clip puteti vedea AICI.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO