Reactia unui muncitor in constructii cand a gasit trei fete in lenjerie intima in duba sa. De ce au facut tinerele acest gest

03-09-2016 16:28


fata

Mare i-a fost mirarea lui Yuri, un muncitor in constructii din Rusia, atunci cand a gasit in duba pe care o conducea trei tinere imbracate doar in lenjerie intima si pantofi cu toc.

Cel mai probabil, fetele au petrecut o noapte de pomina in oras, timp in care si-au "pierdut" hainele, iar la final cautau o metoda de a ajunge pe gratis acasa. Dupa ce au incercat in zadar sa faca autostopul, iar taxiul nu era o optiune, au gasit o duba de culoare galbena, parcata pe marginea drumului si au decis sa se urce in ea.

"Cand am ajuns eu fetele erau deja acolo si ii opreau pe soferi." a povestit Yuri, potrivit Mirror, care a adaugat ca atunci cand a deschis duba, fetele au incercat sa il convinga sa le duca acasa. 

Autoturismul apartine firmei de constructii la care lucreaza Yuri si era condus de acesta. Barbatul a oprit, moment de care tinerele au profitat ca nu le vede nimeni si s-au urcat.

Nu se stie cum s-a terminat povestea sau daca fetele au ajuns intregi acasa, dar cert este ca Yuri nu a gustat gluma.

Sursa: Mirror

Tags: fete, duba, rusia,

VIDEO PROTVPLUS.RO