Reactia unui barbat cand vede ca cersetoarea careia ii dadea bani in fiecare zi conduce o masina mai buna decat a lui. VIDEO

Dată publicare: 06-10-2014 14:16
Dată actualizare: 09-10-2014 06:59


cersetor

Ce reactie ai avea daca un cersetor caruia i-ai donat bani in fiecare zi ar opri la semafor conducand o masina mai buna ca a ta?

Acest scenariu este cat se poate de real. S-a petrecut in Oklahoma City, Statele Unite, unde Brandi Newman a surprins cu telefonul mobil momentul in care o femeie in varsta de 78 de ani, care se ocupa cu cersitul la colt de strada, se afla la volanul unui Fiat rosu, din 2013.

Citeste si: I-ati dat un leu, si-a luat un BMW. Povestea cersetorului care sta la hotel si are 3 masini de lux

Culmea, americanca a surprins si reactia unui trecator care i-a donat in trecut bani femeii. Daniel Ayala a recunoscut ca obisnuia sa-i dea falsei cersetoare cate 4 dolari in fiecare zi. Femeia sustinea ca este saraca si nu-si permite sa-si cumpere de mancare. Furios ca a fost pacalit, acesta o ameninta pe femeie ca-i sparge geamurile la masina dupa ce a constatat amar ca aceasta conduce "o masina mai buna ca a lui".

Cu toate acestea, in clipul care a declansat dezbateri aprinse pe Youtube, cu privire la falsii cersetori, batrana sustine ca masina nu este a ei, ci a fiului ei. Desi se poate discuta latura morala a problemei, cea legala e rezolvata. Potrivit  lui Brandi Newman, in Oklahoma, autoritatile vand "permise de cersit" pentru 200 de dolari.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO