Reactia unei femei in momentul in care afla ca sotul a inselat-o cu propria ei mama. Ce a facut in secundele urmatoare

Dată publicare: 14-07-2016 16:59
Dată actualizare: 17-07-2016 07:40


Stormy

O americanca a avut parte de un soc de proportii dupa ce sotul ei i-a marturisit ca a inselat-o cu propria ei mama, dar si cu cea mai buna prietena a ei.

Tanner si Stormy au avut dintotdeauna o relatie cu probleme, insa niciuna la fel de mare ca faptul ca barbatul i-a marturisit sotiei sale ca i-a fost infidel cu mai multe femei, printre care se numara mama si cea mai buna prietena a lui Stormy, relateaza Daily Mail.

"Tanner mi-a spus ca m-a inselat cu mama, dar ca s-a culcat si cu alte sase femei, dintre care una este cea mai buna prietena a mea. Mama a negat totul, o sa nege mereu, dar cand am infruntat-o s-a enervat", a declarat Stormy.

Mama fetei a refuzat sa apara in emisiune sau sa se supuna testului cu detectorul de minciuni, dar i-a transmis fetei sale ca totul este o minciuna: "Nu s-a intamplat nimic sexual intre mine si Tanner. El a incercat, dar eu i-am spus nu. Minte prost. Nu s-a intamplat nimic".

Tanner a acceptat sa fie testat cu detectorul de minciuni, care a aratat insa ca barbatul spune adevarul. Pusa in fata adevarului, tanara a parasit platoul emisiunii si si-a anuntat sotul ca vrea sa divorteze.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO