Reactia uimitoare a unei mame care si-a gasit fiica de 16 ani in pat cu un baiat. Ce i-a facut incat acesta a urinat pe el

Dată publicare: 21-12-2015 10:15
Dată actualizare: 24-12-2015 07:20


mama arestata

O mama extrem de protectiva a fost arestata dupa ce l-ar fi agresat pe iubitul fiicei sale, dupa ce i-a prins pe amandoi in pat.

Jeanette Salas Woods, 35 de ani, tocmai se intorsese acasa, in Tucson, Texas, atunci cand a gasit-o fiica sa de 16 ani in pat cu un tanar de aceeasi varsta, lucru care a infuriat-o teribil, relateaza metro.co.uk.

Adolescentul le-a povestit politistilor ca a facut sex cu fiica femeii si apoi a adormit, insa s-a trezit cu un pumn in fata si cu injuraturi la adresa lui. La un moment dat, femeia s-a urcat pe el si a continuat sa-l loveasca, in pat. Baiatul chiar a marturisit ca a fost atat de speriat incat a urinat pe el.

Dupa ce a reusit sa se elibereze, el a fugit din casa doar cu o pereche de blugi pe el, insa femeia era in continuare pe urmele lui, iar din exasperare a vomitat.

Potrivit politistilor, Jeanette Wood a recunoscut ca l-a lovit pe baiat dupa care a condus pana la locuinta lui si i-a lovit masina cu o bata de baseball, provocandu-i daune de aproximativ 3.500 de dolari.
 

Sursa: metro.co.uk

Tags: batut, mama, fiica, pat,


VIDEO PROTVPLUS.RO