Reacţia şocantă a unui viceprimar când cetăţenii îi aduc apă de la robinet cu viermi


Ultimul update: Duminica 02 Iunie 2019 12:23
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2019 12:18
Categorie: Bizar
viceprimar care bea apa cu viermi

 Viceprimarul oraşului Kiseliovsk din centrul Rusiei a avut o reacţie virală când localnicii i-au adus apă de la robinet infestată cu viermi.

Serghei Şişkin, responsabil pentru serviciile comunitare în primăria din Kiseliovsk (regiunea Kemerevo), a devenit fără voia sa protagonistul unui moment viral. Oficialul a fost filmat într-o discuţie cu cetăţenii, care îi reproşau că apa de la robinet este murdară şi chiar infestată cu viermi.

Atunci când o localnică i-a întins o mostră – un recipient plin cu apă cu viermi – Şişkin l-a dat pe gât fără nicio ezitare. Cum presa era de faţă, incidentul a fost filmat.

Viceprimarul a spus apoi că bea zilnic apă de la robinet şi nu are nicio problemă, iar ceea ce i-au adus cetăţenii era probabil apă stătută din chiuvetă.

„Nu era niciun vierme, era o larvă de ţânţar. O să suprvieţuiesc”, a declarat oficialul. Totuşi, autorităţile vor supune apa de la robinet unor analize de laborator.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: lifenews.ru

VIDEO PROTVPLUS.RO