Reactia a 500 de studenti beti in momentul in care politia le-a intrerupt petrecerea. GALERIE FOTO

Dată publicare: 13-10-2013 21:31
Dată actualizare: 16-10-2013 06:56
Sursa: Bellingham Herald


petrecere studenti

Suparati ca le-a fost intrerupta petrecerea, sute de studenti aflati la o petrecere in Bellingham, Washington, au aruncat cu sticle si alte obiecte in politistii veniti sa-i imprastie.

Ca raspuns, fortele de ordine au folosit spray-uri cu gaze lacrimogene, potrivit Bellingham Herald.

Mai multi petrecareti au fost arestati in noaptea de sambata spre duminica, potrivit sergentului Mike Scanlon. Toti se aflau la un chef organizat intr-un complex de apartamente din Bellingham.

Exasperati de galagia infernala pe care o faceau, vecinii au chemat politia. “Erau beti si pusi pe scandal”, a mai spus Scanlon.

Politistul a spus ca in momentul in care fortele de ordine au intervenit, aproximativ 500 de tineri, au reactionat violent si au inceput sa arunce cu sticle in ofiteri si in masinile lor.

La cateva ore dupa incident, pe site-urile de socializare au fost postate mai multe fotografii din timpul incidentului, zona in care s-a petrecut aratand ca un camp de lupta.

Dupa ce politia a folosit spray-uri lacrimogene, tinerii au inceput sa se disperseze, insa ordinea a fost restabilita abia dupa 45 de minute.
 

Sursa: Bellingham Herald


VIDEO PROTVPLUS.RO