Razbunarea unui urs din Siberia: i-a distrus masina vanatorului care il impuscase in picior. VIDEO

Ultima actualizare: 10-10-2014 00:13
masina distrusa de urs in Siberia

 Un incident bizar a avut loc in regiunea Hanti-Mansi din Rusia: un urs s-ar fi razbunat pe vanatorul care il ranise distrugandu-i a doua zi masina

Un vanator rus a avut surpriza neplacuta sa se trezeasca ca de fapt el este vanatul. Potrivit Siberian Times omul a plecat impreuna cu prietenii lui sa impuste ursi intr-o padure din regiunea Hanti-Mansi din Siberia. A reusit doar sa nimereasca un urs in picior dar animalul a fugit rapid in padure iar vanatorii s-au dus la culcare cu tolba goala.

A doua zi, cand s-au dus sa isi ia masinile pentru a se intoarce acasa, vanatorul a descoperit insa ca autoturismul lui fusese complet distrus. Iar dupa urmele de gheare de pe caroserie si din noroi, devastarea fusese opera unui urs.

Omul presupune ca era vorba chiar de ursul pe care-l impuscase cu o seara inainte, dat fiind ca doar masina sa a fost atacata, pe cand cele ale prietenilor sai au scapat neatinse.

Barbat atacat de urs in Maramures. "M-a prins cu coltii de mana"

  Amicii sai au sugerat insa ca vanatorul ar fi uitat ceva de mancare in masina. Indiferente care este adevarul, stirea a ajuns rapid in presa din intreaga lume. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO