Razbunarea unui britanic dupa ce iubita lui l-a parasit. Ce a facut tanarul dupa ce fata a refuzat sa-i mai acorde o sansa

Ultima actualizare: 17-05-2015 07:03
razbunare

Un tanar din Marea Britanie a fost atat de ranit dupa ce iubita lui s-a despartit de el incat a considerat ca cea mai buna razbunare ar fi sa lase o mare gaura in bugetul familiei fetei, scrie metro.co.uk.

Grant Carruthers nu a vrut sub nicio forma sa accepte ca relatia s-a terminat si, dupa ce rugamintile sale nu au avut efect asupra iubitei sale, tanarul in varsta de 20 de ani a trecut la amenintari. Intai, i-a spus fetei ca ii va rani cainele, apoi a mers la ea acasa si i-a spart un geam.

Suparat ca tanara refuza sa se intoarca la el, Carruthers s-a folosit de contul de Amazon al parintilor fetei pentru a face cumparaturi online in valoare de peste 5.500 de euro. Cazul a ajuns in instanta, dupa ce fosta iubita a facut o plangere la politie.

"Nu am sa te privez de libertate. E un incident singular din viata ta si inteleg ca este posibil ca un barbat tanar, imatur sa nu stie cum sa reactioneze cand o relatie se termina", i-a spus judecatorul.

Tanarul a fost condamnat la 200 de ore de munca in folosul comunitatii si alte 12 luni in slujba serviciului public, iar fostei sale iubite i-a fost acordat ordinul de restrictie impotriva baiatului gelos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO