Razbunare pe Facebook. Cum a fost compromis pe viata, dupa ce a inselat 4 femei

Dată publicare: 28-11-2011 12:27
Dată actualizare: 29-10-2012 16:19


escroc sentimental Facebook

Patru femei au facut o pagina pe Facebook pentru a-l face de rusine pe un escroc sentimental, care a avut relatii in acelasi timp cu toate.

Pozand in celibatar si romantic incurabil, Shaun Richings, de 45 de ani, le-a cucerit inimile celor patru femei, care au fost convinse ca si-au descoperit dragostea vietii lor.

Prima data a cunoscut-o pe Hazel Wickings, de 58 de ani, o vaduva pe care a dus-o de nas timp de sase ani. Dupa trei ani a intalnit-o pe Tina Balne, de 45 de ani, iar dupa trei luni a inceput o relatie cu Tracie Clarke, de 42 de ani. Si in final, in urma cu un an, i-a sucit mintile si lui Denise Draper, de 38 de ani.

Obsesia pentru un trup perfect incepe in copilarie. Un studiu cu rezultate care te vor ingrijora

Shaun Richings a tinut toate cele patru relatii in paralel si fiecare din femei a sperat ca va ajunge la altar cu alesul inimii. Insa au descoperit adevarul de curand si au decis sa se razbune intr-un mod care sa-i compromita barbatului viata sentimentala pentru totdeauna.

Prin urmare, cele patru au creat pe Facebook o pagina sub numele barbatului, pentru a le atentiona pe alte femei care ar fi interesate de el.

Shaun Richings a fost descris ca fiind “un afemeiat, mincinos, tradator si escroc sentimental”.

Greselile de Photoshop le-au distrus produsele. Cele mai ratate reclame din istorie. GALERIE FOTO

Una din femei a povestit ca deschiderea unui cont de Facebook a fost cea mai buna metoda de demascare, intrucat, in zilele noastre, orice persoana are curiozitatea sa verifice daca o noua cunostinta are cont pe acest site si sa afle mai multe despre ea.

Shaun Richings a locuit cu toate cele patru femei. Statea cateva zile cu una, iar cand pleca la alta se acoperea spunand ca merge in calatorie de afaceri.

Pana la urma, femeile au descoperit adevarul, dupa ce una din ele s-a gandit sa-l urmareasca.

Insa demersul lor nu a avut rezultatul scontat; Shaun Richings este implicat acum intr-o alta relatie.
 

Sursa: The Sun

Tags: facebook, relatii,


VIDEO PROTVPLUS.RO