Rasturnare de situatie in Ucraina. Darth Vader si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. VIDEO

Dată publicare: 30-03-2014 12:39
Dată actualizare: 02-04-2014 06:53


Darth Vader in Ucraina

In Ucraina are loc cea mai neasteptata rasturnare de situatie in cursa pentru alegerile prezidentiale din Ucraina. Conform Gawker, care citeaza Russia Today, Darth Vader, Lordul Sith al Imperiului Galactic, si-a anuntat candidatura la Kiev.

Desi resedinta Lordului Vader este situata undeva "departe, foarte departe in galaxie", se pare ca el este foarte interesat de politica ucraineana. Dupa cum a declarat pentru Russia Today, Vader este "pregatit sa-si asume responsabilitatea pentru soarta acestei tari, sa-i readuca gloria de altadata si sa refaca teritoriile pierdute si mandria acestei tari".

Intunecatul Lord are sustinerea Partidului Internetului din Ucraina, infiintat in 2007, care a completat deja actele necesare inscrierii in cursa prezidentiala din 25 mai 2014. Vader este in prezent presedinte al Partidului Internetului si a depus suma necesara inscrierii, conform legii, de 2,5 milioane de hrivne. Unul dintre cei care se banuieste ca l-ar sustine financiar pe Vader este Imparatul Palpatine.

Darth Vader a mai luat parte la actiuni politice in Ucraina, ultima fiind in noiembrie 2013 - atunci cand a fost plimbat pe un scaun de catre Trupele Imperiale la primaria Odessa. Atunci, el s-a autoproclamat primar al orasului, conform unui ordin emis de Imparatul Palpatine.

La alegerile parlamentare din 2012, Partidul Internetului a obtinut un scor de 3%, insa voturile au fost anulate, deoarece majoritatea alegatorilor au considerat de cuviinta sa adauge pe buletinele de vot numele lui Vader - lucru interzis de legislatia ucraineana.

Sursa: Gawker, Russia Today


VIDEO PROTVPLUS.RO