Putini ar avea curajul sa faca asta. Momentul in care presedintele Ceceniei prinde cu mainile goale un crocodil VIDEO

Dată publicare: 05-10-2015 17:27
Dată actualizare: 08-10-2015 07:07


Ramzan Kadyrov

Ramzan Kadyrov este un presedinte de tara cu totul neobisnuit. Conducatorul Ceceniei a reusit sa devina extrem de popular pe retelele de socializare, dupa ce a postat un clip video in care se lupta cu un crocodil.

Presedintele Ceceniei a postat un clip bizar pe contul sau de Instagram. In imagini, acesta il vaneaza cu mainile goale si chiar se lupta cu un crocodil viu, in salbaticie, fara niciun pic de teama. Insa, nu pentru mult timp: dupa ce il prinde pe crocodil, acesta ii da drumiul in apa.

Clipul a fost urcat chiar pe contul oficial de Instagram al liderului de 39 de ani, iar pe retelele de socializare a devenit tot mai popular.

Ramzan Kadyrov are 1.2 milioane de fani pe Instagram, unde posteaza des. Recent, a pus si alte fotgrafii in care apare cu un crocodil destul de mare, in brate.

 

 

Честно говоря, не думал, что так быстро догадаетесь, кого держу в воде. Был уверен, что большинство скажут про крупную рыбу. Но это, действительно, крокодильчик. Такой послушный и добродушный. Конечно, если позволить, откусит руку по локоть. Но я не пострадал! Огромное всем спасибо, кто отгадал и не смог отгадать! Главным судьёй конкурса был Председатель парламента ЧР Магомед Даудов. Он сообщил что победителем стала @g.i.l.095 По условиям конкурса она награждается футболкой команды "Терек" с моей дарственной надписью. И, конечно, в День Чеченской женщины будет преподнесён красивый букет! Поздравляю! #Кадыров #Россия #Чечня #Крокодил

A video posted by Аллах Велик!!! (@kadyrov_95) on

 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO