“Pur si simplu am vrut sa omor pe cineva”. Membrii juriului au inceput sa planga cand au auzit detaliile unui ritual satanist

03-04-2014 22:21


Cutit

Potrivit unui procuror din San Francisco, doi elevi de liceu si-ar fi ucis colegul de clasa, in 2009, doar ca sa vada cum e. Cinci ani mai tarziu, cazul se judeca in continuare.

La aproape cinci ani dupa ce nepotul sau a fost ucis intr-un mod brutal, unchiul victimei i-a facut pe juratii cazului sa izbucneasca in lacrimi.

Vino inapoi, vino inapoi printre noi”, se aude vocea barbatului, in apelul efectuat catre 911, dupa ce si-a gasit nepotul de 15 ani intr-o baie de sange.

Michael Russell a fost ucis in noiembrie 2009, iar principalii suspecti sunt doi satanisti, colegi de clasa ai acestuia. Cei doi, Jae Williams si Randy Thompson, sunt acum in varsta de 20 de ani si sunt judecati ca adulti.

Cred ca pana la urma mi-am dorit sa omor pe cineva. Am avut o sansa si am profitat”, declara Williams pentru Mercury News, la doua zile dupa atac.

Procurorul Valerie McGuire, care a preluat cazul, sustine ca cei doi practicau ritualuri satanice, divinizand diavolul. Williams mai omorase in bataie o pisica si isi cauta urmatoarea victima, potrivit Mercury News, preluat de New York Daily News.

La vremea respectiva, agresorii aveau 15, respectiv 16 ani, si l-au ales pe Michael tocmai pentru ca nu il cunosteau foarte bine. Williams si Thompson s-au deplasat la casa victimei, ca sa fumeze impreuna marijuana. Dupa ce l-au atras pe Michael in curtea din spate, l-au pus la pamant si au inceput sa il injunghieze cu un cutit de bucatarie. Cele 12 lovituri de cutit i-au atins pieptul, inima, laringele, jugulara si carotida.

Totul ar fi durat numai sase minute, dar pana ca unchiul baiatului sa ajunga la locul incidentului, era prea tarziu.

Cei doi agresori sunt judecati pe rand, iar inregistrarea apelului facut de unchi la 911 reprezinta prima proba in procesul lui Williams, care ar mai putea dura inca sase saptamani, dupa care va veni randul lui Thompson sa fie judecat.
 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO