Prostitutie pe timp de criza. Oferta speciala pentru pensionari - aproximativ 14 lei "serviciul"

Dată publicare: 21-09-2012 07:52
Dată actualizare: 02-11-2012 21:54


prostituate pe strada

Locuitorii unui orasel din Marea Britanie se declara revoltati de noua metoda prin care prostituatele incearca sa castige bani. Ele au o "oferta speciala" pentru pensionari si bat la fiecare usa, cautand clienti.

O femeie care locuieste in Conisbrough, South Yorkshire, a declarat politistilor ca mai multe tinere suna la fiecare usa, cautand potentiali clienti carora sa le ofere serviciile sexuale.

Ele cer numai 2,50 lire sterline (echivalentul a 14,11 lei) in cazul in care le deschide usa un pensionar, scrie The Sun.

Daca le raspunde o femeie, isi cer scuze pentru deranj si spun ca au gresit adresa, dar deja cei mai multi locuitori ai oraselului le cunosc.

Este vorba de 4 tinere, de aproximativ 20 de ani, “curate si imbracate destul e bine”, declara rezidentii.

Politistii spun ca si anul trecut au intalnit o problema similara, in orasul Mexborough. Ei anunta ca ii vor informa pe locuitori despre riscul pe care il presupun aceste “vizite la domiciliu” si le vor cere sa nu lase fetele sa intre in casa.

Deocamdata, autoritatile nu stiu daca este vorba de niste prostituate obisnuite sau de o retea organizata de infractoare, care folosesc acest pretext in dorinta de a jefui locuintele.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO