Proprietarul a abandonat brusc casa cand a vazut pozele Google Street View. Ce a surprins camera la ferestrele proprietatii

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
casa bantuita

O proprietate istorica din New York a atras atentia, insa din motive la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Conacul construit in 1880, intr-o zona rezidentiala, este scos la vanzare cu o suma infima pentru zona respectiva - 105.000 de dolari. Dar, cu toate acestea, nu exista niciun doritor. Si asta pentru ca oamenii spun ca aceasta proprietate are cativa oaspeti permanenti, nedoriti, relateaza Daily Mail.

Camerele Google Street View, au pozat pe ferestrele casei trei perechi de urme de palme. Insa acestea par a fi ale unor fantome, nu ale unor persoane vii. Asta nu face decat sa intareasca suspiciunilor oamenilor ca acest conac este bantuit.

Povestea acestei proprietati este una care le da fiori oamenilor... A fost scoasa la vanzare in 2010, dupa ce ultimul prorietar a abandonat-o brusc, la foarte scurt timp dupa ce a cumparat-o.

Cei care locuiesc in zona sunt convinsi ca aceasta casa este bantuita. Nici macar faptul ca proprietatea este trecuta in Registrul Cladirilor Istorice nu i-a facut pe oameni sa fie interesati de ea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO